PSG pyrkii auttamaan Neymarin saamaan Golden Globe palkinnon

PSG valmentaja sanoi joukkue yrittää auttaa Neymar voitti Golden Globe. Neymar yllään Jalkapallo Pelipaidat Barcelonasta tänä kesänä liittyäkseen suuriin Pariisiin, hänen 222 miljoonan euron siirtomaksunsa maailmanennätyksen luomiseksi.

Koska Messi on olemassa, monet ihmiset ajattelevat, että Neymar ei todennäköisesti saa Golden Globea Barcelonassa, hänen on muutettava muihin klubiin, jotta tämä olisi mahdollista. Pariisin jälkeen Neymar teki kuusi ottelua kuudessa Ranskan liigassa ja otteli kaksi maalia kahdessa Mestarien liigassa.

Neymar vaati syyskuussa, että Golden Globe ei ollut hänen tavoitteensa, mutta PSG: n valmentaja sanoi, että joukkue yrittää auttaa häntä: ”Neymar on eri kykyinen pelaaja, hänellä on kyky saada Golden Globe, haluamme auttaa Häntä voitti palkinnon. ”

”Nykyisessä jalkapallossa on paljon tehokkaita pelaajia, mutta Paris Saint-Germain tekee kovasti töitä, anna hänen tulla Golden Globen vahva kilpailijaksi ja auttaa häntä saamaan palkinnon.” PSG valmentaja lisäsi. Olkaamme ostamaan Neymar Pelipaidat Halvalla tukea Neymar!

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*