Neymarin odotetaan palaavan 17. toukokuuta valmistautuakseen 2018 World Cupiin

Raporttien mukaan Brasilian tähti Neymar on kärsinyt vammoista helmikuusta lähtien. Viime päivinä hän sanoi lehdistötilaisuudessa haastattelussa, että hän voi osallistua fyysiseen tutkimukseen ennen paluutaan 17. toukokuuta ja käyttää Jalkapallo Pelipaidat Halvalla, jotka valmistautuvat 2018-maailmancupiin.

Helmikuussa Neymar kärsi ristiretkestä Atletico Madridin pelin aikana ja vaati lopulta leikkausta. Vaikka sen odotetaan palaavan toukokuussa menettämättä MM-cupia, ei ole vielä tiedossa, onko se mahdollista saada kiinni Pariisin St. Germainin tällä kaudella. PSG: n valmentaja uskoo, että Neymarin odotetaan saavan kauden viimeisen pelin, mutta Neymarin loukkaantuminen ei toipunut odotetusti.

Neymar kertoi toimittajille: ”En voi ennustaa tarkasti, kun palaan koulutukseen, se riippuu elpymisestani, ja jos en ole väärässä, voin tehdä lopullinen tarkastelu 17.5. järjestää minun jälkeenni. ”

”Jos joudun korostamaan tietyn päivämäärän, niin luulen, että se oli 17. toukokuuta. Olen ollut yhteydessä Brasilian joukkueen valmennustehtäviin, puhumme vammojen tilasta ja parantan tasaisesti. Minulla on tarpeeksi aikaa valmistautua etukäteen MM-kisoihin. Loukkaantumisen tunne ei ole hyvä, mutta olen aina ollut tyytyväinen Brasilian tiimiin. ”

”Meidän on tarkasteltava vammojen kysymystä myönteisestä näkökulmasta. Toivon, että voin olla parempi kuin odotin menevän maailmancupiin. Tietenkin olen hieman huolissani siitä, että tämä on normaalia. Loppujen lopuksi tämä on ensimmäinen toimi. Minä pidän ruumiini. , Työskennellä kovasti. Siitä hetkestä lähtien, kun voin jatkaa harjoittelua, maksan enemmän harjoittelemaan, koska World Cupin unelma on lähellä. Olen odottanut neljä vuotta ja nyt unelmat ovat niin lähellä minua. ”Osta halpoja Neymar jalkapallo pelipaita, jotka toivovat hänelle nopeaa elpymistä!