Atletico Madrid Pelipaita 2017-18 ilmoitti virallisesti

Atletico Madrid-klubi puoli kuukautta sitten virallisesti julkaisi joukkueen 2017-18 kauden uusi koti ja poissa pelipaidat. Uusi jersey yhdistettynä klassiseen ja Madridin kaupungin edustaviin elementteihin, edistyksellinen tekniikka, joka auttaa urheilijoita käyttämään halpoja Jalkapallo Pelipaidat peliin häiriöiden poistamiseksi ja pelin keskittymisestä.

Atletico Madridin koti-jersey on tyylikäs urheilullinen V-kaula, kauluksessa on pieni espanjalainen lippu. Myöhemmin seuran lopussa lanseerattiin uusi rintanappi, joka ilmestyi ensimmäisen kerran rintakehässä, tasainen ja saumaton silikonisuojamateriaali rintaan vaikuttavan kitkan vähentämiseksi. Kaikki punaiset hihat Nike AeroSwift -teknologialla, joka näyttää hyvin erilaisilta ennen ja jälkeen kahden tekstuurin yksityiskohdat vahvistaen samalla olkapään muotoa.

Klubitin uusi kausi pois jersey-kullasta, koristeltu sinisellä yksityiskohdilla, sama paita käyttäen Nike AeroSwift -teknologiaa, rintakehä ainutlaatuisella prosessilla, joka kudottu geometrisesta rakenteesta, voi parantaa pienen elokuvateatterin verkkojen mukavuutta ja läpäisevyyttä. Alue tuo myös ylimääräisen viileän tunnelman.

Jersey-muotoilu on ensisijaisesti ympäristöystävällinen, kierrätyspolyesterituotantoketju samanaikaisesti, mutta myös sen varmistaminen, että jersey on vertaansa vailla oleva suorituskyky ja ympäristövaikutukset pienempi. Osta Atletico Madrid Pelipaita juhlia uuden kauden saapumista!

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*