Atletico Madrid ei voinut pitää Gletzmania ensi kesänä

Viime aikoina Gretzmanin tulevaisuussuunnitelma oli jälleen levähtänyt mediassa. Gletzmanilla on ollut tiedotusvälineitä, jotka voivat liittyä Manchester Unitediin ensi kesänä. Espanjan tiedotusvälineissä sanotaan, että Barcelonassa on edelleen lähimpään hilajakkeja. Riippumatta siitä, kuinka kesä ranskalainen pelaaja valitsee, Atletico Madrid ei ehkä pysty enää pitämään Gleizmania takaisin. Glitz Man yllään Jalkapallo pelipaidat lapsille pelaamaan Atletico Madrid päivää näyttää olevan liian paljon!

Vaikka Atletico Madrid ja Gletszmann eivät ole pelannut viime kauden aikana, Atletico Madridissa paikan päällä ei ole vain mahdollisuutta kilpailla La Ligaa ja Mestarien liigan kanssa tulevaisuudessa, mutta se on edelleen tiimin suurin pelaaja. Mutta Gretzman lopulta päätyi lähtemään Atletico Madridista, mutta syy on edelleen toivoa kilpailla henkilökohtaisesta kunniasta tulevaisuudessa.

Ronaldo voitti viides Golden Globe Pariisissa Ranskassa, ja Gretzman on vain 18. listalla. Tämä ilmeisesti tekee hänestä psykologisesti sietämätöntä. Gletzman tiesi, että vaikka Atletico Madrid oli kentällä, hän voisi kilpailla supervarakkaiden kanssa, kuten Real Madrid ja Barcelona. Mutta kohtauspaikassa Atletico Madrid on edelleen jäljessä vaikutusvallasta ja liiketoiminnasta. Jos haluat saada tällaisen henkilökohtaisen Golden Globe-palkinnon suurimman kunnian, hänen on lähdettävä Atletico Madridin jättiläisten joukosta. Olkaamme ostamaan Griezmann pelipaita Lapsille tukemaan hänen siirtymistään Barcelonaan tai Manchester Unitediin!

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*